Au început înscrierile pentru cursurile de limba română organizate de Institutul Cultural Român Budapesta

În perioada 25 septembrie – 11 decembrie 2014, Institutul Cultural Român Budapesta reîncepe cursurile de limba română destinate vorbitorilor nativi de limbă maghiară (provenind din Ungaria şi ţările învecinate) care aleg studiul limbii române pentru dezvoltare personală.
Acestea se vor desfăşura în paralel la nivelurile A1.2 şi A2.2 la sediul Institutului Cultural Român Budapesta (1146 Budapesta, str. Izsó, nr. 5) şi sunt compuse din 40 de ore, câte 2 şedinţe de câte 2 ore pe săptămână. Taxa de participare pentru cursurile desfăşurate la Institutul Cultural Român Budapesta este de 90 de Euro şi trebuie achitată prin virament bancar înaintea datei de 25 septembrie 2014.
Cele două grupe de cursanţi vor fi selectate pe baza nivelului de cunoştinţe de limba română şi vor studia după materialele propuse de Institutul Cultural Român Bucureşti.

Înscrierile au loc în perioada 09-19 septembrie 2014, pe baza formularului de înscriere ce poate fi descărcat din ataşamentul de mai jos.

Reamintim că începând cu anul 2013 institutul Cultural Român Budapesta a organizat pentru prima dată în cei 21 de ani de funcţionare, cursuri de limba română.


Formular de înscriere