Anamaria Marinca şi secretele actoriei de film

Actriţa Anamaria Marinca se alătură grupului de cineaşti din programul,,Craft on Film" (22-28 februarie 2017) pentru a pune în evidență abilităţile tehnice, adesea neobservate dar cruciale, care fac posibil filmul ca operă de artă. Desfăşurat într-unul din cele mai importante spaţii culturale londoneze, Barbican Centre, programul cuprinde masterclass-uri, discuţii cu actorii şi regizorii, dar și proiecţii de film.

Anamaria Marinca, câștigătoare a premiului Bafta, va vorbi despre arta actorului de film pe care o va fi ilustra prin celebrul ,,4 luni, 3 săptămâni şi două zile" al lui Cristian Mungiu, film care a și lansat-o, dar și prin alte experiențe cinematografice proprii, oferite de o deosebită carieră internațională.  

,,Craft on Film", program al EUNIC Londra inițiat și coordonat de Institutului Goethe din Londra, în parteneriat cu ICR Londra și alte opt institute culturale din capitala britanică, urmărește să celebreze componenta tehnică și de măiestrie pe care se bazează orice reușită artistică. Între meseriile cinematografice, actoria de film va fi ilustrată și discutată de Anamaria Marinca, câştigătoare a premiului Bafta și protagonist a filmului ,,4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile" (r. Cristian Mungiu), proiectat cu această ocazie.  

Când:  25 februarie 2017, 8:15 PM

Unde: Cinema 2, Barbican Center, Silk St, London EC2Y 8DS

Bilete: £10 de aici.