Trupa Crowd Control la Festivalul Internațional de Muzică SunBeat, Rezervația Naturală Yarden, 23-25 iunie 2016.

Trupa Crowd Control la Festivalul International de Muzica SunBeat, Rezervatia Naturala Yarden, 23-25 iunie 2016 Trupa Crowd Control la Festivalul International de Muzica SunBeat, Rezervatia Naturala Yarden, 23-25 iunie 2016

Festivalul Internațional de Muzică SunBeat, care avea loc în perioada 23-25 iunie 2016, în Rezervația Naturală Yarden din zona de nord a Galileei, va include o participare românească electro-fusion .

Institutul Cultural Român de la Tel Aviv susține prezența trupei Crowd Control în cadrul programului internațional al festivalului. Aceștia vor susține un concert pe scena Tropical Stage în data de 23 iunie 2016, ora 17:30, în Rezervația Naturală Yarden. Festivalul Internațional de Muzică SunBeat are loc anual, începând cu 2010, și reunește cele mai bune trupe și voci din domeniul muzicii electronice și fusion din Israel și din străinătate. Pe toată durata festivalului au loc concerte, master classes și ateliere care se adresează publicului tânăr și familiilor. Scopul principal al festivalului este de a crea o platformă pentru schimburile interculturale și intermuzicale, un spațiu în care tradiția și rădăcinile muzicale clasice întâlnesc, pe scenă, muzica secolului XXI. Alături de România, la ediția 2016, vor participa trupe și artiști din Turcia (Baba Zula), Cuba (La Dame Blanche), Ghana (Pat Thomas), Germania (Freak), alături de artiști și DJ din Israel, cum sunt: Yemen Blues, Buttering Trio, Lucille Crew, Shai Tsabari, Liraz, Gili Yalo, Shtuby, Tigris, Onogana, Forest, Tzlil, Beta Zink, Yossi Fine, Zaaluk, Aveva, Ori Bankhalter, Echo, Kolot Me Africa, DJ Noa Argov, DJ Gili Yosef, etc.

Crowd Control este un proiect sonic bucureștean de electro-fusion care invită publicul într-o călătorie deosebită la granița subțire dintre manifest social, indietronica, 8-bit music și dub. Trio-ul are la activ două EP-uri lansate independent, Game Over și Select Start și un al treilea, Loading Please, la casa de discuri Dubkraft/ False Flag Operation. În palmaresul lansărilor se adaugă un album de remixuri Game Over Remixed (pe care apar DJ Undoo, Elektromekanik, Indie Jules) și un album live Game Start Please.

Membrii trupei sunt Intimidatah (vocal, spoken-word), Răzvanescu (sintetizatoare, pian) și Coshmelin (tobe, percuție). Cei trei au concertat alături de diferite trupe eclectice ale scenei locale: Rodion G.A, Electric Brother, Șamanul Mut, Travka, SHESDEAD, Baba Dochia, Fine Its Pink, Iordache, Harlequin_Jack, Violent Monkey, Poetrip, Brother Tzuc, Indie Jules, Moebius, Eddie Neuman, Inward String, Călin și Orchestra Extraterestră. Cel mai nou EP Crowd Control, Loading Please, a fost numărul unu în topul iTunes Alternative Releases, o premieră pentru o trupă românească. În același timp, ultimul single Crowd Control, Brixton Riot a fost pe locul 40 în topul eclecticfm - Piese esențiale 2014, iar EP-ul s-a clasat pe locul 10 Cele mai bune releasuri din 2014, al aceluiași radio.


Mai multe detalii despre trupă: https://crowdcontrolro.bandcamp.com/

Detalii suplimentare și programul complet al festivalului: http://sunbeatfestival.com/ .

Bilete: http://www.goshow.co.il/show/2846/7491