TEL AVIV. România participă la sezonul 2 al „Voices of Europe”

Sub egida EUNIC Israel, Institutul Cultural Român de la Tel Aviv susține participarea României la ediția 2021 a Voices of Europe - eveniment internațional interdisciplinar, organizat în colaborare cu Delegația UE în Israel și cotidianul israelian de mare tiraj Haaretz. Evenimentul cuprinde o serie de podcast-uri în limbile engleză și ebraică, pe teme de actualitate pentru publicul israelian, referitor la mediul social, cultural și politic din Europa.

Invitații români participanți la eveniment sunt: Iulian Fota, directorul Institutului Diplomatic Român – în episodul cu titlul“The Global Struggle”; Dan Michael Schlanger, președintele Bucharest Jewish Film Festival – în episodul cu titlul “Imagination and Creativity in the New Digital Age”.

Ediția din acest an, moderată de cunoscutul analist politic și prezentator TV israelian Oren Nahari, este lansată în perioada 28 iunie – 23 august 2021, pe platformele:

Apple: https://podcasts.apple.com/il/podcast/voices-of-europe/id1542165613

Google:https://podcasts.google.com/?feed=aHR0cHM6Ly93d3cub21ueWNvbnRlbnQuY29tL2QvcGxheWxpc3QvMzk3Yjk0NTYtNGY3NS00NTA5LWFjZmYtYWMwNjAwYjRhNmE0L2E1Y2EwODg0LTJmZTItNDJkNy1hYTg4LWFjN2UwMDdlMzY0MC81Yjc2OGUwMS1iNmViLTRlYjktYWYyZi1hYzdlMDA4MDIzMjUvcG9kY2FzdC5yc3M%3D

Spotify: https://open.spotify.com/show/2Ml2QErfRsMh2Tv7dU1PbB?si=hUNbsjU0TJiaytQFbaT3SQ

Evenimentul este organizat de clusterul EUNIC Israel, cu participarea următorilor membri: ICR Tel Aviv, Forumul Austriac, Institutul Goethe, Ambasada Lituaniei, Institutul Francez, Delegația UE în Israel, Institutul Polonez, Institutul Italian și Institutul Cervantes.

Alături de invitații români, participă și specialiști din Polonia, Austria, Germania, Lituania, Franța, Italia, Spania și Israel.