Concerte ale trupei Moonlight Breakfast în Cehia și Slovacia

Concerte ale trupei Moonlight Breakfast in Cehia si Slovacia

În cursul lunii aprilie, trupa Moonlight Breakfast va efectua un turneu de promovare al noului lor album intitulat „Time”,  turneu ce va include o serie de concerte în Cehia şi Slovacia cu sprijinul Institutului Cultural Român de la Praga.

Moonlight Breakfast promovează un stil muzical urban printr-un mix de Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz și Swing. Trupa a devinit cunoscută publicului după ce a performat în fața a 35000 de spectatori, în deschiderea concertului Jamiroquai din România, în 2011. Primul album al trupei, „Shout”, apărut în 2014, a fost foarte bine primit atât de critici cât și de public, ajungând în scurt timp de la apariție pe primele locuri în topurile europene.

În 2012, Moonlight Breakfast a primit premiul pentru cea mai bună trupă la Elle Style Awards România, fiind numită “cea mai bună trupă de export”, iar doi ani mai tarziu, a concertat la festivitatea de închidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Sochi 2014.

Noul album al trupei Moonlight Breakfast, intitulat „Time”, lansat în 2016, aduce elemente sonore noi și consolidează poziția trupei în clasamentele europene. După lansarea oficială de la București, cei patru membri ai trupei au pornit într-un turneu european de promovare care include Cehia şi Slovacia cu sprijinul ICR Praga.

Moonlight Breakfast este cunoscută atât publicului ceh şi slovac datorită participării la festivalurile Živá ulice din Plzeň, Cehia și Open Jazz Fest din Bratislava, Slovacia.

Programul turneului din Cehia și Slovacia:

24 aprilie 2017, 19:30 – Kasárne/Kulturpark, Košice, Slovacia

26 aprilie 2017, 21:00 – Anděl Café - Music Bar, Plzeň, Cehia

27 aprilie 2017, 20:00 – Kabinet Múz, Brno, Cehia