Prevenția și metodele de îmbunătățire a calității vieții. Conferință organizată de Centrul de Prevenţie şi Anti-Aging București

Joi, 4 decembrie, de la ora 18:00, Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru nr. 38, București) găzduiește conferința cu tema Prevenția și metodele de îmbunătățire a calității vieții, organizată de Centrul de Prevenţie şi Anti-Aging București.

Conferința propune dezbaterea conceptului de prevenție, menit să stimuleze abordarea unui stil de viață sănătos și schimbarea paradigmei referitoare la procesul de îmbătrânire. Vor fi aduse în atenţia publicului cele mai recente descoperiri ştiinţifice din domeniul geneticii, precum şi tehnologii de vârf create pentru a deveni accesibile pe scară largă.

Tema aleasă este de mare actualitate, date fiind creșterea speranței de viață, precum și și prelungirea duratei vieții active, în condițiile menținerii tendinței de scădere a populației, constatate în multe dintre ţările din estul Europei. Conform Institutului Naţional de Statistică, populaţia României a scăzut în perioada 1990 - 2008 cu 1,8 milioane de locuitori, de la 23,2 la 21,4 milioane, iar rata natalităţii s-a redus de la 13,7 la mia de locuitori în 1990, la 10 la mie în 2008.


Accesul se face prin confirmarea participării la: contact@centruldepreventie.ro sau la telefon - 0722.298.120.