EXPOZIȚIA „INTERLUDII” DE CORNEL BRAD

Loc: Galeria ICR Berlin.

Vernisaj în data de 2 decembrie ora 19.00.

Galeria ICR Berlin prezintă în luna decembrie prima sa expoziție de fotografie intitulată „Interludii" de Cornel Brad. Reunind portrete ale soliștilor, dirijorilor, instrumentiștilor și dansatorilor care au participat la Festivalul Internațional George Enescu din Bucuresti, expoziția ne introduce in culisele marelui eveniment muzical.

Mari artiști precum Boris Berezovski, Boris Brovtsyn, Semyon Bychkov, Ottavio Dantone, Alexandra Dariescu, Lawrence Foster, Anita Hartig, Ioan Hollender, Marek Janowski, Mariss Jansons, James Judd, Vladimir Jurowsky, Elisabeth Kulman, Katia & Marielle Labeque, Sir Neville Marriner, Antonio Pappano, Murray Perahia, Iosif Prunner, Julian Rachlin, Vadim Repin, Fazil Say, Dimitry Sitkovetsky, Maxim Vengerov, Christian Zacharias și Pinchas Zukerman, sunt portretizați în această expoziție.  

Titlul „Interludii" relevă spectatorului plasarea în timp a actului fotografic, în momentele de pauză dintre repetiții și spectacole, în principal în culisele sălilor de spectacol.

Fotografiile se regăsesc și în albumul, lansat la galeria Galateca din București, în iulie 2014, în colecția Iglooart, editura Igloo Media. Prin amplitudinea și ineditul listei de personalități portretizate, precum și prin spațiul și contextul în care a fost realizat, catalogul este o premieră editorială în România.

Vernisajul expoziției va avea loc miercuri, în data de 2 decembrie de la orele 19.00, în prezența curatoarei Roxana Gibescu.

Program de vizitare: Marți-Vineri 14.00-18.00