Actori români la Universitatea din Arizona

Actori romani la Universitatea din Arizona

O echipă de actori a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale“ din București va participa, la Phoenix (S.U.A.), în perioada 4-15 noiembrie 2013, la un workshop pe tema teatrului absurdului și va susține o serie de reprezentații, la invitația Universității din Arizona, în cadrul Programului de Studii Românești.
Deplasarea, sprijinită de Institutul Cultural Român, este co-organizată în parteneriat cu Arizona State University, School of International Letters and Cultures și UNATC (producătorul spectacolului și organizatorul workshop-ului).

Din echipă fac parte actorii Tatiana-Elena Filip, Valeria Sitaru, Alina Suărășan, Alina Laura Rotaru, Mihaela Velicu, Andrei Alexandru Huțuleac, Ștefan Pavel și Alexandru Nagy. Actorii vor oferi două reprezentații cu piesa Cântăreața cheală de Eugen Ionesco și vor intrepreta scene din piesa Pescărușul, de Anton Cehov, în cadrul cursului „Teatrul și politică“, susținut de profesoara Ileana Orlich la Universitatea din Arizona.