NEWSLETTER
Dacă doriţi să primiţi newsletter-ul ICR, vă rugăm să introduceţi adresa de e-mail aici:

 
 
Festivalul de Muzică „Zilele Internaţionale ale Culturii Rome” de la Cracovia
Vineri, 01 august 2014 - Duminică, 03 august 2014
Între 1 şi 3 august 2014 la Cracovia va avea loc a treia ediţie a Festivalului de Muzică „Zilele Internaţionale ale Culturii Rome”. Organizatorii Festivalului sunt Asociaţia pentru Promovarea Culturii şi Tradiţiei Rome „Kałe Jakha”, Forumul Cracovian al Dialogului Intercultural şi Alternativa Bielorusă din Cracovia.

Evenimentul este prilejuit de împlinirea a 70 de ani de la desfiinţarea lagărului de romi de la Auschwitz-Birkenau şi Holocaustul romilor din Europa. Cu această ocazie, la Cracovia vor fi prezenţi tineri romi şi evrei din 23 de ţări ale Europei. Programul Festivalului a fost realizat în colaborare cu organizaţia internaţională a tinerilor romi TERN YPE International Roma Youth Network.

Mai multe informaţii: http://mdkr.pl [...]
Expoziţia "ZEPHIR" a artistului român Victor Man la Galeria Naţională de Artă Zachęta
Luni, 07 iulie 2014 - Sâmbătă, 30 august 2014
Institutul Cultural Român de la Varşovia vă recomandă expoziţia artistului român Victor Man de la Galeria Naţională de Artă Zachęta. Expoziţia a fost vernisată în 7 iulie şi va fi deschisă publicului până în data de 31.08.2014.

Mai multe informaţii puteţi găsi aici. [...]
Lansarea cărţii Anemonei Crişan "The Anatomy of Space"
Vineri, 08 august 2014  18:00
Vineri, 8 august 2014, va avea loc lansarea publicaţiei Anemonei Crişan The Anatomy of Space editată cu prilejul expoziţiei Instalaţie pentru interior de la Galeria Naţională de Artă Zachęta de la Varşovia (13.02-10.08).

Lansarea cărţii va avea loc la Forumul Cultural Austriac (str. Próżna nr. 7/9) cu participarea directoarei Galeriei Zachęta, Hanna Wroblewska, curatorului expoziţiei, Jacek Malinowski, şi a artistei Anemona Crişan.

Lansarea va fi precedată de un tur ghidat al expoziţiei Instalaţie pentru interior, la Galeria Naţională de Artă Zachęta de la Varşovia (Plac Małachowskiego nr. 3), de la ora 17.00. [...]
Participare românească la expoziţia de artă contemporană „Arena (where would I have got if I had been intelligent!)”, la Centrul de Artă Contemporană din Toruń
Vineri, 11 aprilie 2014 - Duminică, 28 septembrie 2014
În perioada aprilie – septembrie a.c., la Centrul de Artă Contemporană „Znaki Czasu” din Toruń se desfăşoară o amplă expoziţie de artă nouă, purtând titlul Arena (where would I have got if I had been intelligent!). Este cea de-a treia expoziţie dintr-o serie organizată sub tema „Perspective Multiple ale Artei”, al cărei debut a avut loc în anul 2011.

Prin lucrările şi artiştii prezentați, expoziţia își propune să urmărească modul în care arta plastică a reflectat şi reflectă momentele de criză care au marcat perioada scursă de la căderea zidului Berlinului până astăzi, fiind dedicată pluralismului formelor de implicare artistică şi culturală în mediul socio-politic actual. Din România au fost invitați să expună doi artiști cu o însemnată carieră internațională, Mona Vătămanu și Florin Tudor. [...]
Sâmbătă, 02 august 2014 10:34
 Română |  Polski
CĂUTARE

NEWSLETTER


    SPUNE-I UNUI PRIETEN
Trimite la (e-mail):
*
De la (e-mail):
*
Mesaj (opţional):
Scrieţi în caseta de text codul din imaginea de lângă ea:
 » *