NEWSLETTER
Dacă doriţi să primiţi newsletter-ul ICR, vă rugăm să introduceţi adresa de e-mail aici:

 
 
Spectacolul „Hamlet”, în regia lui Bocsárdi László şi interpretarea Teatrului „Tamási Áron” din Sfântu Gheorghe, la Festivalul Internaţional „Shakespeare” de la Gdańsk
Luni, 03 august 2015
Institutul Cultural Român de la Varşovia susţine o nouă participare românească la Festivalul Internaţional de Teatru „Shakespeare” de la Gdańsk, una dintre cele mai prestigioase manifestări teatrale europene, organizat în acest an în perioada 31 iulie-9 august.

Spectacolul românesc propus de ICR Varşovia pentru ediţia din acest an este „Hamlet” de William Shakespeare, în regia lui László Bocsárdi şi interpretarea Teatrului „Tamási Áron” din Sfântu Gheorghe. Reprezentaţia va avea loc în data de 3 august pe scena Teatrului Wybrzeże din Gdańsk, fiind urmată de o discuţie cu publicul. [...]
Burse ICR pentru traducătorii profesioniști din limba română
Vineri, 03 iulie 2015 - Marţi, 21 iulie 2015
Candidaturile pot fi depuse până pe 21 iulie!

Perioada de depunere a dosarelor pentru bursele acordate de Institutul Cultural Român traducătorilor profesioniști specializaţi în traducerea autorilor români în limbi străine a fost prelungită până la data de 21 iulie 2015.

Bursierilor li se oferă posibilitatea de a traduce în România şi de a interacționa nemijlocit cu scriitorii, editorii  și traducătorii români.  Programul îşi propune dezvoltarea legăturilor și o colaborare cât mai strânsă cu traducătorii profesionişti din limba română. Se acordă 10 burse cu o durată de 1-2 luni, în perioada solicitată de fiecare candidat.

Mai multe informații: www.icr.ro/bucuresti/burse-si-rezidente/bursele-pentru-traducatori.html

Persoana de contact: Cătălin Rogojinaru, catalin.rogojinaru@icr.ro
[...]
Luni, 03 august 2015 08:35
 Română |  Polski
CĂUTARE

NEWSLETTER


    SPUNE-I UNUI PRIETEN
Trimite la (e-mail):
*
De la (e-mail):
*
Mesaj (opţional):
Scrieţi în caseta de text codul din imaginea de lângă ea:
 » *