Marţi, 19 martie 2013, de la ora 19.00, ICR Budapesta a oferit publicului vorbitor de limbă română din Ungaria, o întâlnire de suflet cu mari actori ai teatrului românesc: Stela Popescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Alexandru Arşinel și Eugen Cristea, pe scena Teatrului “Katona József” din Budapesta. Spectacolul cu piesa “Caviar, vodkă şi bye-bye!”, de George Astaloş, în regia maestrului Dan Puican (producţie itinerată în peste 29 de ţări) a fost premiat pentru cel mai bun spectacol radiofonic al stagiunii 1998 la cea de-a şaptea Gală UNITER 1999. Piesa a fost prezentată în premieră radiofonică in urmă cu 15 ani.
Stela Popescu - după absolvirea Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti şi colaborarea cu revista bucureşteană, joacă pe scena Teatrului de Comedie din Bucureşti. În 1993 revine la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase". Face un cuplu memorabil pe scenă şi la televiziune, mai întâi cu Ștefan Bănică după care, în 1979 începe o colaborare cu Alexandru Arşinel. Joacă în peste 25 de filme artistice românești dintre care amintim: ”Nea Mărin miliardar” (1979), "Pe malul stâng al Dunării albastre" (1983) şi "În fiecare zi mi-e dor de tine" (1988). În 2004 a fost medaliată cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor.
Tamara Buciuceanu-Botez este una dintre reprezentantele “generaţiei de aur” a teatrului românesc. A jucat în peste 25 de filme şi pe scenele marilor teatre ale capitalei: Giulești, Bulandra, Naţional şi Comedie. A avut roluri importante în teatru, în piese precum "Coana Chiriţa", "Romeo şi Julieta la început de noiembrie", "Scaunele", "Cumetrele", "Doctor fără voie" etc. Cartea de vizită a carierei sale rămâne fără îndoială personajul Vica Delcă din piesa "Dimineaţă pierdută" după Gabriela Adameșteanu.
Alexandru Arşinel - s-a născut în oraşul Dolhasca (Suceava). Dincolo de rolurile din film, de la Teatrul de Revistă și de cupletele alături de Stela Popescu, care i-au adus celebritatea, cu vocea sa inegalabilă şi uşor de recunoscut, Alexandru Arşinel a realizat şi memorabile dublaje de voci în desene animate celebre, interpretându-l fie pe Ursul Baloo din ”Cartea Junglei”, fie pe Maestrul Auguste Gusteau din filmul ”Ratatouille”. Este director al Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" din București şi al Teatrului de Vară (Grădina) Herăstrău. În 2004 a fost decorat cu Ordinul “Meritul Cultural” în grad de Comandor.
Eugen Cristea - a absolvit I.A.T.C. din București, iar în perioada 1976-1980 a fost actor al Teatrului Naţional din Timişoara. Din 1980, joacă pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti. Are o activitate bogată în televiziune și radio: teatru radiofonic, emisiuni pentru copii, “Unda veselă” etc. A interpretat numeroase roluri în film, în teatrul de televiziune şi radiofonic. În februarie 2004 este premiat cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler.
Dan Puican - a debutat ca actor la Teatrul din Baia Mare, iar din 1963 este regizor artistic la Radiodifuziunea Română. A pus în undă peste 1.000 de piese şi scenarii de radio avându-i în distribuţie pe cei mai mari actori români ai anilor ’80.