White Night Europa. Tel Aviv - Yafo, 25 iunie 2015

Institutul Cultural Român de la Tel Aviv susține prezența designerului vestimentar Florentina Giol la evenimentul „DELISHOW - Fashion and Culinary Mash-up” – White Night Europa, 25 iunie 2015. Detalii despre întregul eveniment sunt publicate la adresa http://www.tel-aviv.gov.il/ (în limba ebraică).Evenimentul „DELISHOW - Fashion and Culinary Mash-up” va aduce împreună creatori de vestimentație și de artă culinară, într-un eveniment dedicat Europei și Israelului, organizat în Rothschild Plaza 1, Tel Aviv, între orele 20:30-24:00. Vor participa creatori din Austria, Belgia, Republica Cehă, Franța, Grecia, Lituania, România, Slovenia și Israel. În cadrul acestuia, Florentina Giol (România) și Tamar Branitzky (Israel) vor colabora pentru realizarea unui proiect de design vestimentar.
Evenimentul este organizat de Primăria Tel Aviv - Yafo în parteneriat cu Delegația Uniunii Europene, ambasade și institute culturale ale statelor europene în Israel.
Florentina Giol a absolvit Universitatea de Artă din București în anul 2000. Locuiește la Brăila și lucrează în propriul atelier de creație vestimentară. Împreună cu alți tineri creatori din România, organizează și participă la evenimente și târguri internaționale de design vestimentar în cadrul grupării „Band of Creators”. Detalii suplimentare: http://www.florentinagiol.ro/.
Lista completă a participanților și evenimentelor la DELISHOW sunt publicate în comunicatul de presă atașat.