Orchestra Simfonică București, sub bagheta dirijorului Jin Wang, în concert la Sala Palatului

Orchestra Simfonica Bucuresti, sub bagheta dirijorului Jin Wang, in concert la Sala Palatului

Vineri, 30 decembrie 2016, Orchestra Simfonică București vă invită la Concertul Tradițional de Anul Nou, găzduit de Sala Palatului din București începând cu ora 19.00.

Sub bagheta dirijorului Jin Wang, Orchestra Simfonică București promite o seară memorabilă. Programul cuprinde o selecție specială de piese celebre din repertoriul clasic. Institutul Cultural Român este partener al proiectului, ajuns anul acesta la cea de-a patra ediție.

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambițiosi, reunind în componența valoroși artiști instrumentiști din România. Din dorința de a oferi iubitorilor de muzică posibilitatea de a intra în contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București a dezvoltat concepte muzicale originale și novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale Salut CULTURA!.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Național București, pe www.eventim.ro și în rețeaua de magazine partenere.