Cursuri de limba română la ICR Paris

Cursuri de limba romana la ICR Paris

Institutul Cultural Român de la Paris anunță continuarea înscrierilor pentru cursul de limba română. Acestea vor avea loc începând cu 6 septembrie, câte 40 de ore pe modul.

Având în vedere situația sanitară evolutivă din Franța și necunoscutele privind restricțiile la începutul lunii septembrie, vom păstra pentru acest semestru structura cursurilor online, cu ajutorul aplicației ZOOM sau GoToMeeting (ambele fiind gratuite) - și, dacă va fi posibil, o grupă cu prezența cursanților.

Niveluri propuse: debutanți - A1, A2.1, A2.2 - B1.1, B1.2 + (în funcție de numărul de persoane înscrise pentru fiecare nivel). Orarul definitiv va fi stabilit la terminarea înscrierilor, în funcție de opțiunile primite.

Orarul cursurilor pe grupuri (sunt posibile câteva modificări):

A1 : marți de la 17h la 19h - sau de la 19h la 21h

A2.1 : marți de la 19h la 21h - sau miercuri de la 19h la 21h

A2.2 - B1.1 : miercuri de la 17h la 19h

B1.2 + : miercuri de la 19h la 21h

Condiții generale de înscriere:

Perioada de înscriere: din 16 iunie până la 1 septembrie 2021.

Cererile de înscriere vor fi adresate domnului Leo Landon: institut.roumain@gmail.com.

Taxa de înscriere pentru un modul de 40 ore : 250 euro / persoană. Studenții, elevii și pensionarii beneficiază de o reducere cu 40% - echivalentul a 150 de euro.

Modalități de plată: doar prin virament bancar.

Materialul pedagogic este inclus în cheltuielile de înscriere la curs.

Modalități de retractare:

După ce Institutul Cultural Român de la Paris a fost anunțat cu privire la retragerea dumneavoastră de la cursuri, la adresa :institut.roumain@gmail.com,  vă va fi rambursată suma plătită, mai puțin o taxă administrativă de 10%.

După ce ați informat Institutul Cultural Român de la Paris, privind retragerea dumneavoastră de la cursuri, în timpul primei săptămâni de curs, la adresa institut.roumain@gmail.com, vă va fi rambursată suma plătită mai puțin 25% din sumă, reprezentând costurile administrative.

Suma plătită pentru un curs nu va mai putea fi rambursată după o săptămână de la începerea cursului.