RoadkillSoda, în concert la Fuzz Festival din Suedia

Formația RoadkillSoda va participa, cu sprijinul ICR Stockholm, vineri, 19 noiembrie, ora 18.45, la Fuzz Festival din capitala Suediei. Evenimentul, care reunește 16 formații din șapte țări, se află la cea de-a doua ediție și este organizat de trupa Truckfighters, una dintre formațiile consacrate ale genului muzical stoner rock.

„Anul acesta sărbătorim zece ani de RoadkillSoda și am reușit să marcăm, pe durata întregului an, multe momente importante și în premieră pentru trupă. Concertul de la Stockholm e un mod ideal de a marca acest moment deosebit. Participarea la Fuzz Festival în Suedia este una dintre surprizele rezervate pentru a încheia un an, în care RoadkillSoda a făcut un real pas în față! Faptul că am ajuns să împărțim scena cu cele mai mari nume ale genului stoner și să fim invitați în Suedia este cu adevărat o onoare:suntem singura formație din România invitată vreodată în acest festival. Ne vedem în fața scenei! Și țineți aproape, pentru că urmează să lansăm ceva special”, apreciază Mihnea Ferezan, liderul formației.

RoadkillSoda şi-a început activitatea în 2011 și a devenit, în scurt timp, cea mai reprezentativă trupă din România a genului stoner rock, având însă o abordare muzicală mult mai vastă, cu un mix de influențe moderne și vintage, precum Hendrix, Led Zeppelin, Queens of the Stone Age, Royal Blood sau Brant Bjork. Trupa RoadkillSoda a avut numeroase concerte și turnee în străinătate și a devenit un nume important prezent la festivalurile majore din regiune, precum Exit Festival, Los Almiros, Street Mode. De asemenea, trupa a cântat în deschiderea unor artiști precum Slash featuring Myles Kennedy, Billy Idol, Phil Campbell, Crowbar, Nick Oliveri, Therapy, Planet of Zeus, 1000Mods, Vintage Caravan, House of Broken Promises.

Mai multe detalii pe:

Facebook: https://www.facebook.com/RoadkillSoda/

Bandcamp: https://roadkillsoda.bandcamp.com/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCcrLI87pYcWAH2kTfrGQ0sg

Instagram: https://www.instagram.com/roadkillsoda/