Modernism.ro – tabloid de arta & stil

Ce spun altii despre noi:

Metropotam, 9 mai, 2009

"Modernism.ro se preocupă de viața artistică, de realizările artișilor români și de promovarea acestora, autonumindu-se tabloid de arta si stil. Întemeietorii site-ului sunt Cosmin Năsui, critic de artă și artist vizual, Cristi Farcaș, de asemenea artist vizual preocupat de noile media video si online, Lucian Muntean , fotograf de presă și Ciprian Voicu, artist vizual și webmaster. Cei patru au pus la cale un proiect menit să încurajeze această mișcare culturală prin interviuri cu diferiți artiști din lumea artelor vizuale și reportaje care ofera insight-uri dintr-o zonă exclusivistă, prea puțin cunoscută publicului român."

Oana Tănase, B24 Fun , 28 august, 2009

"Modernism.ro este un „tabloid de arta și stil" lansat în martie 2009 și întreținut mai cu seamă de Cosmin Năsui, comentator de artă și artist vizual. Dintre cele opt categorii constant hrănite de echipa „modernismului", video-ism-ul are calitatea de a activa și lămuri personaje (artiști, galeriști) și situații (vernisaje, de exemplu)."

Radu Pircă, Cotidianul, 7 octombrie 2009

"Dacă vreţi să înţelegeţi totuşi cu ce se mănâncă arta din ziua de azi, există un loc special - fireşte, pe Internet. Dacă vreţi o "panoramă a artei româneşti contemporane", cum ar zice TVR Cultural, acesta e primul loc unde ar trebui să intraţi. Veţi afla că există o "generaţie Facebook" în pictură, cum poate deveni Dacia 1300 artă, de ce există o piaţă neagră a artei la noi sau ce înseamnă "ţeapa cu cartof" din Piaţa Revoluţiei."