Editura ICR la Târgul Internaţional de Carte LIBREX, ediţia a XVIII-a

Târgul Internaţional de Carte LIBREX, ediţia a XVIII-a 19 – 23 mai 2010, Iaşi, Sala Polivalentă

Editura Institutului Cultural Român a participat în perioada 19-23 mai 2010 la Târgul Internaţional de Carte LIBREX organizat la Iaşi (Sala Polivalentă) de societatea Sedcom Libris, Primăria Municipiului Iaşi şi Organizaţia Patronală AGORA a Societăţilor pentru Difuzarea Tipăriturilor şi a altor Bunuri Culturale din România.

La eveniment au fost prezente peste 100 de edituri din ţară şi din străinătate, precum şi difuzori de carte, producători şi distribuitori de articole de papetărie, birotică, muzică, tipografii, instituţii de învăţământ, firme multimedia, publicaţii culturale etc. Zilnic au avut loc lansări de carte, conferinţe, dezbateri, mese rotunde, seminarii la care au participat editori, difuzori de carte, reprezentanţi ai instituţiilor de specialitate (ORDA, COPYRO, Uniunea Scriitorilor din Romania etc).

Conform tradiţiei, au fost acordate premiile Târgului Internaţional de Carte LIBREX. În anul 2009, Editura Institutului Cultural Român a obţinut Premiul IOAN PETRU CULIANU, pentru cea mai importantă editură care promovează istoria culturii şi civilizaţiei. Anul acesta, Editura ICR a primit Premiul THEODOR PALLADY pentru cartea de artă, decernat pentru albumul Florin Ciubotaru.

Program:
Miercuri – Vineri: 10.00 – 19.30
Sâmbătă: 10.00 – 20.30
Duminică: 10.00 – 15.00