Călătorește cu ICR la ADfel

Institutul Cultural Român îți propune, în seara zilei de 17 august, o incursiune în lumea culturii. Bucureștiul canicular nu te mai mulțumește și poate vrei să porneşti spre Berlin, Praga, Londra, Varșovia sau New York. Totul este posibil!
Plecarea se face de la club Fabrica (str. 11 iunie nr. 50, Bucureşti), iar întreg traseul stă sub semnul singurului festival de publicitate neconvențională din România – ADfel, care se desfășoară în perioada 15-21 august 2011.

Avem la dispoziție suficient timp să ne plimbăm prin lume. Mai întâi, cu ajutorul unei „cartografieri" făcute de Octav Ungureanu. Graficianul a pus la cale o hartă, punctând toate cele 19 orașe ale lumii în care ICR își desfășoară activitatea în mod susținut. Mai apoi, iubitorii muzicii găsesc la fața locului mai multe instrumente, clasice și bizantine, „abandonate" de maeștri, iar expații (și nu numai) găsesc in situ promo-traduceri grafice.
De la ora 20.00, Octav Ungureanu și Alexandru Ciubotariu se întrec intr-o bătălie grafică. Cei doi desenatori vor împărți același panou și vor crea împreună, în stil propriu, o poveste.

Așadar, toți pasionații de călătorii și idei publicitare neconvenționale sunt așteptați să se îmbarce alături de ICR în Ziua Culturală de la ADfel, miercuri, 17 august.