Cursuri de limba română

Cursuri de limba romana

Institutul Cultural Român de la Madrid organizează noi cursuri de limba română pentru străini în perioada octombrie-februarie 2019/2020. Cursurile se organizează la sediul ICR de la Madrid şi la instituţiile partenere din Valencia şi Barcelona, acoperind toate nivelurile, de la începători la avansaţi, în conformitate cu Cadrul European Comun de Referinţă pentru Limbi Străine.
Perioada: octombrie-februarie
Număr de ore/curs: 45
Loc:
Madrid
- sediul ICR (Plaza del Cordón 1, bajo dcha., 28005
Preţ: 80€/curs (plata taxei se va achita în numerar în prima zi a cursului).
Valencia
- Facultatea de Filologie, Traducere şi Comunicare
Preţ: 80€/curs (plata taxei se va achita în numerar în prima zi a cursului. Se oferă trei burse pentru personalul Universităţii din Valencia (profesori şi elevi), în ordinea cererilor.
Barcelona
- Biblioteca Poble Nou - Manuel Arranz (Carrer del Joncar, 35, 08005 Barcelona - Metro Poblenou, línea 4).
- Biblioteca Camp de l'Arpa - Caterina Albert (Carrer de la Indústria, 295, 08041 Barcelona - Metro Camp de l' Arpa, línea
Preţ: fără taxă
Repartizarea pe grupe se va face în funcţie de rezultatele probelor de nivel care se pot susţine gratuit la sediul Institutului, în baza unei programări la tel. 917589566. În Barcelona şi Valencia, proba de nivel se va susţine în prima zi a cursului. Nu este necesară proba de nivel pentru începătorii A1.1 şi pentru persoanele care au absolvit deja cel puţin unul dintre cursurile organizate de reprezentaţa ICR în ultimele 12 luni.
Pentru preinscrieri, a se completa formularul de mai jos:Ficha de presinscripción