ANUNŢ privind suspendarea Concursului pentru ocuparea unor posturi vacante de conducere și de execuție din cadrul Institutului Cultural Român din perioada 03.05 – 06.06.2019

În conformitate cu dispoziţiile art. 37 din Hotărârea Guvernului nr. 286/2011, pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare,Institutul Cultural Român anunță suspendarea, cu data prezentului anunț, a Concursului pentru ocuparea unui număr de 10 (zece) posturi, (7 posturi de conducere și 3 posturi de execuție), programat inițial să se desfășoare în perioada03.05 – 06.06.2019.

Reluarea procedurii de organizare şi desfăşurare a concursului suspendat se va efectua conform prevederilor Regulamentului cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286/2011, cu modificările şi completările ulterioare, la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Afişat astăzi, 21.05.2019.