Teatrul „Jean Bart”, la Festivalul Internațional de Teatru Contemporan din Dijon cu sprijinul ICR

La invitația Centrului Cultural Atheneum din campusul Universității Bourgogne din Dijon, Teatrul „Jean Bart” din Tulcea va participa, în calitate de invitat de onoare, la Festivalul Internațional de Teatru Contemporan, desfășurat în perioada 10-19 mai 2013.

Teatrul „Jean Bart” va prezenta spectacolul Te iubesc de Silvia Osman, în regia lui Remus Bogdan Vlăsceanu. Proiectul este realizat cu sprijinul Primăriei Dijon și a Regiunii Bourgogne, Franța, iar participarea teatrului este posibilă cu sprijinul financiar al Institutului Cultural Român.

Programul participării românești la Festivalul Internațional de Teatru Contemporan din Dijon poate fi consultat pe site-ul festivalului, la secțiunile: spectacole, colocvii, lecturi și întâlniri

Printre participanți se numără Matei Vișniec, Olga Gancevici, Angelo Mitchievici, Nicoleta Esinencu, Mihaela Michailov, Mirella Patureau, Nicu Mandea, Iulia Popovici, studenți ai Facultății de Teatru și Televiziune din Cluj-Napoca, studenți ai Departamentului de Artă Teatrală din cadrul Universității din Craiova etc.

Atheneum: Esplanade Erasme
21000 Dijon
Tel : 03 80 39 52 20
http://atheneum.u-bourgogne.fr