Tradițiile românești promovate la Nicosia prin ateliere creative și expoziție de mărțișoare
Institutul Cultural Român, prin Direcția Relații Internaționale, alături de Ambasada României la Nicosia susține evenimentul dedicat sosirii primăverii și legendei Mărțișorului prin prezența în capitala Ciprului a artistului iconar Radu Dincă. În
Școala de vară „100 pentru România mea”, dedicată tinerilor din comunităţile istorice româneşti din vecinătate, la Pădureni, judeţul Covasna (12-19 august)
Compartimentul Comunități Istorice din cadrul Direcției Generale Programe prin Reprezentanțe și în Comunitățile Istoricea organizat, în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport și Tineret Covasna, cea de-a treia ediție a şcolii de vară „100 pentru România
The Guardian: Prinţul Charles le-a cerut unor artiști să realizeze lucrări de artă ce redau flora sălbatică a Transilvaniei
Acuarelele care celebrează vestita diversitate florală a acestei zone din România vor fi expuse şi publicate, titrează cotidianul The Guardian. Prinţul Charles a cerut, de la 36 de artişti internaţionali de renume, o serie de acuarele botanice care să
Școală de vară la Pădureni pentru proiectul de țară „România mea!”
În perioada 11-20 august 2017, la Centrul de Agrement Pădureni, județul Covasna, aparținând Direcției Județene pentru Sport și Tineret Covasna, se va desfășura a doua ediție a proiectului de țară „România mea!”, organizat sub forma unei școli de vară
30 de liceeni din Basarabia istorică vin la Școala de vară „Cultură și identitate românească” de la Arcuș, jud. Covasna
Institutul Cultural Român, la inițiativa Direcției Românii din Afara Granițelor și Limba Română, organizează în perioada 6-15 iulie 2015, în județul Covasna, Școala de vară „Cultură și identitate românească” de la Arcuș, pentru tineri liceeni din Basarabia
Gusturi și tradiții în stil Ozosep, 9 -10 mai, la Institutul Maghiar din București
În perioada 9-10 mai va avea loc la Institutul Balassi – Instiutul Maghiar din București a şaptea ediţie a expoziției culinare cu vânzare Ozosep. Vizitatorii sunt așteptați și acum cu o serie de noutăți și surprize: degustare de vinuri, discuții despre gastronomie,