Sarbatori fericite

22 Dec 2023

Sărbători fericite!

Noul An să stea sub semnul inspirației, al dialogului intercultural, al ideilor și al faptelor bune. Suntem onorați să punem în slujba valorilor românești experiența pe care ICR a acumulat-o în cei 20 de ani de la înființare. În 2024 să avem curaj să experimentăm,

23 Dec 2022

Institutul Cultural Român vă urează Sărbători fericite!

Privim cu recunoștință la anul care se încheie și cu încredere spre cel ce se apropie, cu un gând bun față de toți cei ce ne-au fost alături și cu speranța că vom reuși în continuare, împreună, să punem în valoare cultura română. S

22 Dec 2021

Echipa ICR vă urează Sărbători fericite!

Cu drag, Echipa Institutului Cultural Român

21 Dec 2018 - 3 Jan 2019

Sărbători fericite și un An Nou cu bine!

Sărbători fericite și un An Nou cu bine!

28 Dec 2016

La mulți ani!

Institutul Cultural Român vă urează „Sărbători Fericite!Un An Nou cu inspirație și multe împliniri!Vă mulțumim că ați fost alături de noi anul acesta și vă așteptăm în continuare la evenimentele ICR. La mulți ani!

20 Dec 2016

La mulți ani!

Institutul Cultural Român vă urează „Sărbători Fericite!”Un An Nou cu inspirație și multe împliniri!Vă mulțumim că ați fost alături de noi anul acesta și vă așteptăm în continuare la evenimentele ICR. La mulți ani!

17 Dec 2015

Sărbători Fericite!

Institutul Cultural Român vă urează Crăciun fericit, cu belșug sufletesc, și un An Nou bogat în împliniri!La mulți ani!

23 Dec 2014

ICR vă urează SĂRBĂTORI FERICITE!

Institutul Cultural Român vă urează SĂRBĂTORI FERICITE! Vă mulțumim că ne-ați fost alături în 2014 și vă așteptăm în continuare la evenimentele noastre.

20 Dec 2010

SĂRBĂTORI FERICITE!

Sărbători fericite!