Lucrări ale artistelor Virginia Lupu și Mădălina Zaharia în cadrul expoziției „So far so good” de la Galeria Budapesta


Lucrări ale artistelor Virginia Lupu și Mădălina Zaharia în cadrul expoziției „So far so good” de la Galeria Budapesta


Joi, 9 iulie 2020, la ora 18.00, Galeria Budapesta, în parteneriat cu Institutul Cultural Român la Budapesta și Centrul pentru Cultură și Comunicare C3, a deschis expoziția „Deocamdată totul este în regulă” -„So far so good”. Expoziția curatoriată de Flóra Gadó a prezentat lucrări de Virginia Lupu și Mădălina Zaharia din România, alături de opere ale artiștilor Adelina Cimochowicz, Sári Ember, Barbora Kleinhamplová & Tereza Stejskalová, Kateřina Konvalinová, Krisztián Kristóf, Zsófia Szemző, Balázs Varju Tóth. Expoziția a fost deschisă de către jurnalistul Bence Horváth.

Proiectul curatorial „Deocamdată totul este în regulă” - „So far so good” a tratat anxietățile zilnice, compulsivitatea omului contemporan de a fi productiv și efectele epuizării profesionale. Lucrările expuse au fost create înainte de pandemie, care a obligat  încetinirea ritmului de viață pentru mulți dintre noi, dar a și indus o nouă sursă de stres, frica de necunoscut, un nou tip de incertitudine. Odată cu experiența izolării impuse, operele selectate pentru expoziție au căpătat înțelesuri noi, reactualizându-se. Lucrările au fost centrate pe răspunsuri sociale eterogene găsite pentru a înfrunta dificultățile vieții, cum ar fi riturile colective șau individuale sau diferite practici și strategii mai mult sau mai puțin raționale.

Expoziția a fost deschisă la Galeria Budapesta, str. Lajos nr 158, 1038 Budapesta, până la data de 6 septembrie e 2020 și se poate vizita zilnic între 10.00-18.00, luni închis.

Mai multe informații: http://budapestgaleria.hu/_/en/2020-exhibitions/so-far-so-good/