HIRLEVÉL
Ha szeretne kapni ICR hírlevelet, kérjük, adja meg e-mail címed:

• 5 órai román film - „Sunyi vadász, a róka ” (1993), rendezte Stere Gulea
    5 órai román film - „Sunyi vadász, a róka ” (1993), rendezte Stere Gulea
    2012. január 31-én, 17:00 órakor a Budapesti Román Kulturális Intézet Szegedi Fiókintézet 5 órai román film soron következő vetítésén Stere Gulea 1993-ban rendezett Sunyi vadász, a róka című filmjét tekintheti meg az érdeklődő közönség a szegedi Grand Caféban (Deák Ferenc u. 18. II.em). ...

5 órai román film - „Sunyi vadász, a róka ” (1993), rendezte Stere Gulea

Kedd, 31 január 2012  17:00
Grand Café

2012. január 31-én, 17:00 órakor a Budapesti Román Kulturális Intézet Szegedi Fiókintézet 5 órai román film soron következő vetítésén Stere Gulea 1993-ban rendezett Sunyi vadász, a róka című filmjét tekintheti meg az érdeklődő közönség a szegedi Grand Caféban (Deák Ferenc u. 18. II.em).

A forgatókönyvet Herta Müller – a 2009-es irodalmi Nobel-díj kitüntetettje – írta. A film egy fiatal tanárnő életét mutatja be közvetlenül a temesvári forradalom előtt, amely számos életrajzi adatot is tartalmaz az írónő életéből. Sunyi vadász, a róka Stere Gulea 1993-as rendezése, további filmjei Stare de fapt (A dolgok állása), Moromeţii (A Moromete család), Ochi de urs (Medveszem), valamint a Víkend anyával c., film, amely a 2009-es Szegedi Román Filmnapokon került bemutatásra.

A főbb szerepekben: Oana Pellea, George Alexandru, Dorel Vişan, Mara Grigore, Vasile Iusan
Időtartam: 87 perc

film
Szombat, 26 május 2012 17:15
 Română |  Magyar nyelven
KERESŐ

HIRLEVÉL

Támogatók

MONDD EL EGY BARÁTNAK
Küldés (e-mail):
*
Feladó (email):
*