Cursuri de limba română la ICR Lisabona

După vacanţa de iarnă, ICR Lisabona îşi reia cursurile de limba română pentru străini, în continuarea primului semestru, început în septembrie 2015. În perioada 1 februarie - 28 iulie 2016, se va  desfăşura cel de-al doilea semestru al anului şcolar 2015-2016. Structurate pe două niveluri (începător - A1 şi A2 -  şi intermediar -  B1), conform Cadrului European Comun de Referinţă pentru Limbi străine (CECRL), cursurile se desfăşoară de luni până vineri, la sediul Institutului Cultural Român de la Lisabona.

Adresate publicului larg, cu motivaţii diverse, provenind din medii diverse (oameni de afaceri, funcţionari în întreprinderi de stat şi particulare din Portugalia, care desfăşoară activităţi în România, studenţi din diverse domenii, portughezi căsătoriți sau aflaţi într-o relaţie cu cetățeni români), cursurile de limba română pentru străini, organizate de către ICR Lisabona, au ca principal obiectiv stimularea - prin cunoaşterea limbii - a interesului pentru cultura şi civilizaţia românească. Continuând practica devenită tradiţională în institutul nostru, participanţii la cursurile de limba română iau parte, complementar, şi la evenimentele ICRL, cu scopul de a cunoaşte mai bine şi de a se familiariza cu diferitele aspecte ale culturii române.

Perioadă înscrieri: 18 - 31 ianuarie 2016

Perioadă cursuri: 1 februarie - 28 iulie 2016

Loc de desfăşurare: sediul ICR Lisabona, Rua do Barão, nr. 10, Lisabona (lângă Catedrala Patriarhală)

Număr de grupe: 3

Total ore curs/ modul/ grupă: 40 ore

Niveluri: începător (A1, A2) şi  intermediar (B1)

Orar de desfăşurare: luni şi miercuri, între orele 17.00 - 18.30 şi 19.00 - 20.30 (nível începător); marţi şi joi, între orele 19.00 - 20.30 (nível intermediar)

Taxă: 25 EUR, care se achită la sediul ICR Lisabona, în prima oră de curs

Înscrierea se poate face online (la adresa icrl.ref2@mail.ptprime.pt) sau la sediul ICR Lisabona.

Mai multe detalii la tel: 967 913 265 (Prof. Rodica-Adriana Covaci, e-mail: covacirodica@gmail.com).